Zomerzwanen Bambiblauw meets Ileana dress Compagnie M.

Ik was onmiddellijk verkocht toen ik het stofje bij Bambiblauw te koop zag.  De zomerzwanen zijn in 2 versies te verkrijgen in groot en klein. Dit is de grote versie, maar de kleine heb ik hier ook liggen ;).

Bambiblauw heeft stof laten maken met deze fantastische print van de Melkbrigade. Dit kon ik niet aan mij voorbij laten gaan!

Zo blij als een kind was ik :)

Eindelijk een gelegenheid gevonden om dit supermooie stofje te gebruiken.
Zaterdag hebben we een trouwfeest, en dit stofje is daar ideaal voor.

Alleen jammer, het kleedje is wat kort uitgevallen naar mijn gedacht. Zal zeker niet doorgedragen kunnen worden op deze manier. Alleen een boordje aan de onderkant zou een oplossing kunnen zijn. En de rimpelrok kon iets beter! De zwanen staan niet zoals het moet. Maar ja wat doe je als je stof op is! Voorlopig zal ze het zaterdag zo dragen. 

Ik heb hiervoor het patroon van de Ileana dress van Compagnie M. voor de tweede maal gebruikt. Alleen heb ik i.p.v. de halve cirkelrok een rimpelrok gemaakt. De onderrok is wel een cirkelrok. Deze tip heb ik van een geweldige naaimadame overgenomen, Kaatjesnaaisels. Waarvoor dank :)! Het knopenpat heb ik achterwege gelaten. Zou zonde zijn om de mooie zwanen te verstoppen. Het kraagje is vastgestikt!  

En deze keer geen foto's met model. Ze heeft er vandaag geen zin in ;)

Misschien kan ik zaterdag wat foto's nemen, en plaats ik ze achteraf.

 Met zakjes!
Hier zijn de foto's dan :)En nu gaan we vertrekken :)
Reacties

 1. Een voltreffer! Ik denk dat dit stofje gemaakt is voor dit soort van jurkjes. Ze gaat stralen op het trouwfeest. Goe bezig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Marie-Paule! Van jurkjes kan ik niet genoeg krijgen en al zeker in zo'n stofje ;). Het weer voor morgen zit alvast goed mee!

   Verwijderen
 2. Niet te kritisch zijn voor jezelf. Ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het compliment! Ik probeer niet te veel op elk detail te letten. Maar héél soms kan ik het niet laten ;)

   Verwijderen
 3. zo prachtig met het kraagje net over het zwaantje heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wou het eerst simpel houden omdat het wel kan met zo'n stofje. Maar een kraagje daar heb ik een zwak voor! Bedankt Spoet Niksels!

   Verwijderen
 4. oh wat een prachtjurk! Mag ik beide Iliana's delen op mijn Facebookpagina? Groetjes M

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het mooie Compliment Marte! Jouw patroontjes zijn gewoon super! Ik ben helemaal fan van de Ileana :). Er liggen hier nog een paar stofjes te wachten ;). Je mag ze zeker delen!

   Verwijderen
 5. Gooi mr vlug die onzekerheid weg... zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ... Het is echt mooi en af! Rachtig echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie versie! Ik spaar mijn stofje tot het voorjaar... ik durf er nog niet in knippen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Marleen! Zelf in het voorjaar zal het stofje nog een toppertje zijn :). Ik heb nog een paar lapjes op voorraad liggen ;)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts