Kids on Tour 2016 lucky us!

Op mijn vorig blogbericht kan je lezen voor wie ik iets mocht maken. Ow ja... voor wie niet kan volgen, ik werd uitgenodigd om mee te doen aan de tweede editie van Kids on Tour, georganiseerd door Kaatjesnaaisels en SiskobyMieke. Ik antwoorde volmondig ja, maar moest daarna toch efkes slikken! Kort uitgelegd, 10 bloggers die eens een keertje niet voor hun eigen kind naaien, maar wel voor dat van een ander. Het leuke aan héél de tour is dat we allemaal wel weten voor wie we iets mogen maken, maar op het einde pas te weten komen wie jouw naam heeft gekregen. Het was dan ook een grote verrassing toen ik te horen en te zien kreeg dat Paspelpoes An iets mocht maken voor mijn jongste dochter. Hoe leuk is dat iets krijgen van iemand waar je echt bewondering voor hebt. Het prachtige Tulip jurkje in een prachtig stofje werd aan alle kanten bekeken. Wauw... wat een afwerking! Wij zijn trots en blij dat we dit mooie jurkje mogen voorstellen. Op de pagina van Paspelpoes An vind je uiteraard meer uitleg. Ik ben al even benieuwd als jullie :)

We kregen er ook nog twee paar kniekousen bij.
Wat een verwennerij!

30/9 - Lucky Mie | Vink

Reacties

 1. Oh, wat ben ik blij dat het zo mooi past! Dat vond ik nog het spannendste van allemaal. Heel graag gegeven, hopelijk kan ze het vaak dragen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooi! Die kleur staat je dochter geweldig mooi. En ik vind het ook jammer dat je er niet kon bij zijn, een volgende keer zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. suuuuuupermooi!! zo een prachtig stofje, en het staat haar heel mooi! alsof het zo moest zijn, echt de perfecte match!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o zo mooi ... je dochter staat er inderdaad prachtig mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts