Stik Belgique Blogtour Week 2

Vandaag is het de tweede week van Stik Belgique. De initiatiefneemster is Marjolein schrijfster van de blog Flaflinko. Marjolein viert deze maand haar 5de naaiverjaardag, en wil hierbij onze Belgische patroonontwerpers eens in de bloemetjes zetten. Hier kan ik alleen maar achter staan!
Het is de bedoeling om zoveel mogelijk te naaien met Belgische patronen. Iedereen kan hieraan deelnemen. Er is ook een sew along linkparty waar je je creaties kan toevoegen en zo kans maakt op een mooie prijs. Voor meer info allen daarheen ;)

Ik koos ervoor om een patroontje van StraightGrain te gebruiken. Laatst maakte ik een Feliz jurkje en sindsdien ben ik helemaal fan! Dus bij deze heb ik er een tweede gemaakt en ook een klein beetje aangepast. Ik verlengde zowel het bovenstuk als rokdeel. Het bovenstuk maakte ik gelijk lang en recht.
Achteraan sluit het bovenstuk met knoopjes tot het rokdeel. Ze geraakt er zonder moeite in!

Ik gebruikte hiervoor een stofje gekocht bij Mondepot. Eentje uit de zalig mooie collectie van Wolf & RitaDeze week kunnen jullie ook prijzen winnena Rafflecopter giveaway
LarthWoohoo by DavinaMagnifiekaNoortjeprullemieMade by CaroBabarumSerial bagmakers


KaatjenaaiselsKhadetjesLily & WoodyStoffenspulletjesNononsonsmomsSo Popo SewMarieke Falderieke
Reacties

Een reactie posten

Populaire posts