Voor herhaling vatbaar!

Op vraag van de dochter maakte ik nog eens een overgooier. De grijze versie is momenteel haar favoriet. Als ze mocht kiezen deed ze het alle dagen aan. 

Om wat meer te kunnen afwisselen maakte ik er nog eentje. Het stofje dat ik gebruikte is een French Terry van SYAS Playtime. Als je me al even volgt dan weet je dat ik hierover een tutorial maakte. Ik gebruikte dezelfde afmetingen maar verlengde enkel het rokdeel. 


Klaar voor morgen! :)
oReacties

 1. Beste Noortje, wat een prachtige creaties! Ik kom telkens met een plezier een kijkje nemen op je blog. Nu keek mijn dochter gisteren toevallig mee over mijn schouder en smeekte me om zo'n Norino sweater voor haar te maken. Ik blij dat ik eindelijk iets mag maken voor haar dat ze mooi vindt... Alleen zie ik nu dat het patroon niet meer beschikbaar is, maar dat men er wel bij jou om mag vragen. Vandaar dus mijn vraag of het mogelijk zou zijn mij het patroon door te sturen (wil je daar gerust voor vergoeden)? Ik geef je alvast mijn mail: katrienvanagt@yahoo.com Ik hoop wat van je te horen, want dit is de mooiste sweater die ik ooit zag! Dank je...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Wauw zeg, wat een mooi compliment! Dankjewel! 😊❤️
   Tuurlijk dat ik het wil doorsturen!


   Verwijderen
 2. beste , al weken zoek ik achter het patroon van de Norino sweater voor de kleindochter .
  ik las overal dat hij niet meer te verkrijgen was , maar nu zie ik hier dat je hem nog wel kan bestellen bij jou! This is my good lucky day! Natuurlijk betaal ik ervoor! Zou het nog mogelijk zijn om hem te bestellen bij jou ! Alvast heel hard merci! mijn e mail adres is annemie.meyers@live.be.
  Hopelijk hoor ik van jou!
  Vriendelijke groetjes ,
  Annemie Meyers

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het goed is heb je het patroon ontvangen! :)
  Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is such a beautiful pattern, is it available to download still?? Thanks annabel.johnston@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts